Beste erkend deskundige en aanvrager van het Energielabel,

Hierbij de  vooraankondiging van de aanpassing in de webapplicatie energielabel voor woningen die naar verwachting eind april aanstaande zal worden doorgevoerd. Deze aanpassing betreft de wijze waarop erkend deskundigen zichtbaar zijn in de webapplicatie. De erkend deskundige is een natuurlijk persoon en wordt daarom op persoonsniveau gepresenteerd in de webapplicatie. Dat wil zeggen dat elke erkend deskundige zichtbaar is met één visitekaartje.

De accounts van erkend deskundigen die met meer dan één bedrijf geregistreerd zijn in de webapplicatie, worden zichtbaar via een pull-down-menu op het visitekaartje. Via het pull-down-menu kan de woningeigenaar zijn keuze maken voor één van de bedrijven van de betreffende erkend deskundige. Na keuze van het bedrijf verschijnt in de gebruikelijke pop-up alle detailinformatie van het bedrijf.

De erkend deskundige kan zelf kiezen van welk account het logo op het visitekaartje in het overzicht afgebeeld wordt (standaard is dat het logo van het oudste account).

Enkele weken voordat deze wijziging in de webapplicatie actief wordt ontvangen de erkend deskundigen een e-mail met een nadere toelichting en instructie hoe eventueel wijzigingen door te voeren in hun account(s).

Meer duidelijkheid webapplicatie erkend deskundige.