Bedrijfsnaam: Ratering Gebouwenbeheer
Adres: Pijnboomstraat 43
Postcode: 4814 KV Breda
telefoon: 076 8864457
mail: info@rateringgebouwenbeheer.nl

Basisgegevens Kamer van Koophandel:
KVK-nummer: 63317621
Vestigingsnr: 000032245696
Bankrekening: NL KNAB 0729 9649 06

Algemene voorwaarden ratering gebouwenbeheer

De brochure ‘Hoe werkt de Geschillencommissie Energielabel?’. Hierin vindt u ook informatie over de kosten van het behandelen van uw klacht.

  • Het reglement van de Geschillencommissie Energielabel
  • De procedure van De Geschillencommissie

Uw klacht indienen
Wanneer u uw klacht digitaal bij ons indient, dan kunnen wij deze snel behandelen. Klik hiervoor op de onderstaande groene knop. Kunt u uw klacht niet digitaal indienen, dan kan dat ook schriftelijk. Bekijk hier de procedure.

Over Ratering Gebouwenbeheer

Een resultaatgerichte en ondernemende ondernemer met oog voor zowel de organisatie als de klant en betrokken in de samenleving. Arthur Ratering is al ruim 10 jaar actief in de corporatiesector in diverse functies bij verschillende woningcorporaties.

Specialiteiten van Arthur zijn energielabels, bij verkoop en verhuur van woningen. Verbinding maken en samenwerken zijn voor mij de sleutel voor succes!  Mijn aanpak kenmerkt  zich door een hoge mate van professionaliteit en samenwerken aan duurzame resultaten.

Daarnaast treedt  ik op als deskundige vertegenwoordiger van particulieren, makelaars, kopers, verkopers, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren of projectontwikkelaars.
Wilt u weten wat ik voor u kunnen betekenen? Bel of mail dan voor een vrijblijvende kennismaking.